Aangenaam kennis te maken

De naam PerfeQt kozen we niet voor niets. PerfeQtie is waar we bij de ontwikkeling van onze producten naar streven. Hierbij zijn eerlijk advies en transparante dienstverlening onze kernwaardes.

Wat doen we?

Onze teamleden hebben ieder hun eigen specialiteiten en vullen elkaar daarom PerfeQt aan. Mede hierdoor kunnen we altijd een oplossing op maat bieden.

Wil je meer weten over PerfeQt? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast, of loop gewoon eens binnen voor een heerlijke kop koffie.

PerfeQt ben je niet alleen

We zijn er van overtuigd dat we het gewenste resultaat alleen bereiken, wanneer we jou als klant volledig betrekken in de ontwikkeling van het product. We luisteren, denken mee en verwachten van jou zo nu en dan feedback in het proces. Zo werken we samen naar een PerfeQte en passende invulling voor jouw bedrijf!

Met z’n allen zijn we één team. Ons team bestaat uit enthousiastelingen met ieder zijn of haar eigen talenten.

BEKIJK ONS TEAM

Onze werkwijze

1. Kennismaken en wensen in kaart brengen

Ieder project begint, hoe voor de hand liggend dan ook, met een eerste kennismaking. Die eerste ontmoeting, bij jou op bedrijf of bij ons op kantoor, is voor ons van groot belang.
Tijdens zo’n gesprek zullen we er alles aan doen om jou en je bedrijf te leren kennen en je wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens gaan we kijken hoe we deze wensen kunnen vertalen naar een passende oplossing.

2. Wensen vertalen naar een passende oplossing

Nadat we je wensen zo goed mogelijk in kaart hebben gebracht wordt het tijd om deze te vertalen naar een voor jou passende oplossing. Omdat elk bedrijf en elke opdracht uniek zijn verschilt deze PerfeQte oplossing per project.

3. Realisatie, oplevering en evaluatie

Wanneer de invulling voor jouw project is bedacht en vormgegeven, werken we naar realisatie toe. Bij een webdesign-traject houdt dat in dat het ontwerp wordt uitgewerkt naar een werkende website. Die website wordt vervolgens uitvoerig getest en op jouw domein live gezet.