Penninx schoenen

Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Een resultaat nog passender dan het beste paar schoenen!

De vraag

PerfeQt, kunnen jullie ons helpen onze website te vernieuwen en op te frissen?

Penninx Schoenen heeft als slogan “Altijd de best passende schoen voor uw voet”. Om dit waar te maken meten ze de voeten nauwkeurig op en geven daarna advies op maat. Dit is dezelfde werkwijze die wij hanteren binnen ons bedrijf. Daarom voelde deze opdracht voor ons als gegoten. Penninx is al jaren een begrip binnen het “Gimmertse” en staat bekend om de kwaliteit van hun producten en uitstekende service. De website was echter verouderd en sloot niet meer aan bij de identiteit van het bedrijf. Aan ons de opdracht om ze hiermee te helpen.

De oplossing

Het gevoel van de winkel vertalen naar het web

Penninx heeft een mooie, trendy winkel. Het personeel is vriendelijk en zeer bekwaam. Onze uitdaging was om die uitstraling en expertise terug te laten komen op de website. We hebben daarom veel beeldmateriaal gebruikt van de winkel, om bij de bezoeker hetzelfde gevoel te laten ontstaan. Ook hebben we een ervaringspagina gemaakt waar de bezoeker meer kan lezen over de geschiedenis van het bedrijf en vakbekwaamheid van de medewerkers. Daarnaast zijn op de website natuurlijk ook de diverse collecties en merken te vinden.

Het resultaat

De website

Penninx Schoenen heeft weer een website die volledig van deze tijd is. Er is gewerkt met grote blokken die de informatie helder en overzichtelijk weergeven. Ook is er gewerkt met speelse elementen die ook terug komen in de winkel zoals bijvoorbeeld de houten achtergrond aan de bovenkant van de website. Door met foto’s te werken van echte medewerkers hebben we een persoonlijk gevoel gecreëerd. Natuurlijk is deze website ook responsive gemaakt, wat inhoudt dat hij geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Benieuwd naar het volledige resultaat? Klik dan op de button of scroll naar beneden om de ontwerpen van de website en nieuwsbrief te bekijken.

  • modern ontwerp
  • responsive website
  • eenvoudig beheersysteem
  • overzichtelijk
Bekijk website

Website ontwerp

Nieuwsbrief

Penninx Schoenen heeft door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd. Natuurlijk willen zij deze klanten graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, aanbiedingen en trends. Vandaar dat ze ons ook vroegen om een nieuwsbrief te ontwikkelen die volledig aansloot bij de vernieuwde huisstijl en website. Doordat we deze nieuwsbrief in MailChimp hebben gebouwd is Penninx in staat deze nieuwsbrief zelf te vullen en te versturen.

  • op maat ontworpen
  • zelf te beheren via MailChimp
  • overzichtelijke statistieken

Nieuwsbrief ontwerp

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Ga naar projecten