Max Barbershop

Knippen, scheren en stylen: Max Barbershop, de herenkapsalon van Gemert.

De vraag

Ik heb mijn kapsalon vernieuwd. Kunnen jullie een eenvoudig te beheren website maken die aansluit bij mijn nieuwe identiteit?

Corney Bergmans is de eigenaar en oprichter van Max Barbershop. Het vak van barbier heeft de laatste jaren enorm in de lift gezeten en Corney is dan ook goed ingesprongen op deze trend door zijn kapperszaak Haarmode Max te transformeren naar Max Barbershop. Echter, bij een naam- en stijlverandering hoort ook een website die hierbij aansluit. Vandaar dat Corney bij ons aanklopte. Het speciale verzoek daarbij was dat de website eenvoudig te beheren moest zijn.

De oplossing

Een op maat ontworpen en ontwikkelde WordPress website

Het was zaak om de stoere, vintage stijl van de kapperszaak terug te laten komen in de ontwerpen. Dit hebben we gedaan door het gebruik van vintage elementen zoals oude fotolijstjes, een oud schoolbord en klassieke letters en krullen. Om de stoere uitstraling te benadrukken hebben we gekozen voor grote robuuste letters voor de tekstkoppen en donker kleurgebruik. Toen het ontwerp volledig naar wens was van Corney hebben we de website op maat uitgewerkt naar een WordPress omgeving. Deze omgeving hebben we door de jaren heen zo gebruiksvriendelijk mogelijk uitgebouwd en was daarom de ideale oplossing voor dit project.

  • ontwerpen op maat
  • in lijn met huisstjil
  • gebruiksvriendelijk beheersysteem

Het resultaat

Geknipt voor PerfeQtie

We hebben deze website flink geknipt, geschoren en gestyled. Het resultaat is een frisse website met verse opscheer! Benieuwd? Klik op onderstaande button of bekijk de ontwerpen hieronder.

Bekijk website

Website ontwerp

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Ga naar projecten