Kosse Asbestverwijdering

Website ontwikkeling voor een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van asbestsanering.

De vraag

Onze huidige website is verouderd en geïnfecteerd met een virus. Kunnen jullie ons helpen?

Het project van Kosse Asbestverwijdering was er een met hoge prioriteit. De website die zij op dat moment hadden was erg verouderd, niet goed beheerbaar en geïnfecteerd met een virus. Deze website paste niet bij hetgeen dat ze wilden uitstralen. Het vraagstuk dat zij bij ons neerlegde was dan ook om een website te ontwikkelen die binnen afzienbare tijd gerealiseerd kon worden, die goed gevonden zou worden en kwaliteit en vertrouwen uitstraalt.

De oplossing

Een website die werkt en opdrachten oplevert

Het was dus noodzakelijk dat er snel een nieuwe website zou komen gezien de verouderde en dus kwetsbare techniek. Daarnaast was de insteek van dit project om een website te ontwikkelen die werk oplevert in plaats van werk vraagt. Daarbij hebben we Kosse Asbestverwijdering zoveel mogelijk ontzorgd zodat zij zich konden blijven focussen op de eigen werkzaamheden.

Het resultaat

De website

Om te ontzorgen zijn we zoveel mogelijk in de huid gekropen van Kosse. Op deze manier hebben we ook de input verkregen voor de strakke designs die het gevoel van kwaliteit en deskundigheid uitstralen. Daarnaast hebben we ook de teksten van de website verzorgt en hebben we m.b.v. een zoekwoordanalyse de website van meet af aan zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe website veel bezoekers en dus ook aanvragen oplevert. Natuurlijk is deze website ook ontwikkeld voor gebruik op mobiele apparaten. Hierdoor heeft Kosse Asbestverwijdering een website gekregen die nog jaren mee kan en een boost geeft aan het aantal aanvragen.

  • moderne website
  • geschikt voor mobiele apparaten
  • eenvoudig beheersysteem
  • zoekwoorden analyse
  • zoekmachine optimalisatie
  • tekstschrijven
Bekijk website

Website ontwerp

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Ga naar projecten