Audit Service Brabant

Een frisse en hedendaagse website voor een organisatie in een "klassieke" markt.

De vraag

Verfrissing, dat zoeken we. kunnen jullie dat bieden?

Audit Service Brabant is een samenwerking tussen een viertal accountantskantoren. Audit Service Brabant houdt zich uitsluitend bezig met het uitvoeren van controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen. De website van de organisatie was verouderd en niet meer van deze tijd. Vandaar dat ze bij ons het vraagstuk neerlegde om een website te maken die fris is en goed aansluit bij de identiteit van het bedrijf.

De oplossing

Vertrouwen in een nieuw jasje

Men typeert financiële markten of bedrijven wel eens als stoffig of ouderwets; wij noemen het liever klassiek. Echter, dat een organisatie opereert in een klassieke markt betekend niet dat ze niet modern voor de dag kunnen komen. Belangrijk is in ieder geval dat de organisatie vertrouwen uitstraalt. Vandaar dat we veel met de kleur blauw hebben gewerkt (wat staat voor betrouwbaarheid). Ook kan men direct zien waarvoor ze bij Audit Service terecht kunnen en wat de kernwaardes van de organisatie zijn. Door met foto’s te werken van mensen binnen de organisatie is een persoonlijk effect gecreëerd.

Het resultaat

Website

De website van Audit Service Brabant voldoet nu weer aan de laatste standaarden en eisen op het gebied van websites. De website is responsive (geschikt voor mobiele apparaten), overzichtelijk en ontworpen met het oog op conversie. Zo is zijn de contactgegevens overzichtelijk en op prominente plekken weergegeven en wordt er gewerkt met handige contactformulieren.

Bekijk website

Website ontwerp

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Ga naar projecten