Alles robuust

De naam van de website zegt het al: Alles Robuust. Een robuuste website kan daarbij dus niet ontbreken.

De vraag

Kunnen jullie voor ons een website ontwikkelen waar wij onze producten overzichtelijk kunnen plaatsen?

Van boombanken tot bloembakken, Rooijackers Picknicktafels maakt de mooiste robuuste houten producten. Echter, door het diverse aanbod en de vele mogelijkheden/opties bij de producten was het lastig om dit online in een mooi, overzichtelijk en werkbaar overzicht te plaatsen. Met dat vraagstuk kwam Rooijackers Picknicktafels dan ook naar ons toe. De website www.allesrobuust.nl moest een overzichtelijke website worden waar men eenvoudig het juiste product kan bestellen.

De oplossing

Overzichtelijke categorieën

Voordat we begonnen met het ontwerpen van de website zijn we gaan nadenken over de productindeling. Dit heeft vervolgens als belangrijkste input gediend voor het ontwerp. Door alles in categorieën te plaatsen hebben we getracht een website te maken die praktisch werkt en overzichtelijk is. Daarbij hebben we bij de producten overzichtelijke tabellen met afmetingen en opties geplaatst. Hierdoor is een bezoeker van de website in staat eenvoudig het product van zijn of haar keuze te selecteren en met één druk op de knop een offerte aan te vragen.

Het resultaat

De website

Het resultaat van www.allesrobuust.nl (te zien op onderstaande ontwerpen of middels de button) is een complete website die ook geoptimaliseerd is voor het gebruik op mobiele apparaten. Deze website is er op gericht om de oriëntatie op een product en het aanvragen van een offerte zo laagdrempelig mogelijk te maken. Ook is het systeem eenvoudig in gebruik voor de beheerder zodat deze makkelijk producten kan toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Bekijk website

Website ontwerp

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Ga naar projecten